MX-Sport
MX Sport Florø
Butikken for små og store.

Hot News!!

Craft Pro Active Extreme Superundertøy
med og uten vindstopper.

Test: Craft Pro Active Extreme Superundertøy

De siste par månedene har Langrenn.com testet Active Extreme Superundertøy fra Craft. Disse plaggene skuffer ikke.

Som Craft lover har dette superundertøyet utrolige gode puste-egenskaper, samtidig som det bidrar til å holde kroppen tørr.

Active Extreme superundertøyet er meget ettersittende og komfortabelt. Når man tar trøyen og buksen ut av boksen ser det ganske smalt og langt ut, men dette former seg perfekt etter kroppen. Det fungerer således godt under en konkurransedress da man unngår krøll og ubehag.

Superundertøyet er videre forholdsvis tynt, men dog varmt slik at det også fungerer så vel til innendørsbruk som til utendørsbruk. Trøyen kan for eksempel fint brukes alene på våren og høsten.

Vi har videre testet superundertøyet i kjøligere vintertemperaturer. Vår erfaring har stort sett vært at dersom man ikke skal konkurrere eller drive med høy aktivitet så bør man ha et lag til på overkroppen.

Den siste tiden, når det har vært veldig kaldt på Østlandet, har vi brukt Active Extreme trøyen innerst for deretter å ha en nettingtrøye over. Dette har fungert svært godt.

Underdelen har imidlertid fungert godt selv i 10 minus med kun en skibukse over.

Passformen på buksen er også veldig god. Den er passe høy i livet slik at korsryggen er beskyttet uansett hva man driver med. Overdelen er også noe lengre bak for å unngå glippe om den sklir opp.

Craft har vært smarte med tanke på plassering av sømmer.

Overdelen har ingen sømmer over skuldrene noe som bidrar til at man unngår ubehag dersom man for eksempel skal bærer en sekk.

En annen ting som vi liker godt er Coolmax® Extreme Fresh FX materiale som bidrar til å forhindrer lukt.

Så lenge vi har hatt superundertøyet til test har vi ikke opplevd noen form for lukt fra plaggene, selv når det har blitt bruk et par ganger om dagen uten vask, for eksempel når man har syklet til og fra jobb.

Våre erfaringer er også at tøyet tørker utrolig raskt, noe som igjen er praktisk dersom man skal bruke det flere ganger.

Veiledende pris per del er kr 399,-

MX-Sport Florø|Evja senter, Hjellegata 4, 6900 Florø|Telefon: 41 48 96 64|post.floro@mx-sport.no|